Fortfarande förkyld

Jag gör min sedvanliga tisdagsnattsbloggning. Varför är det alltid just natten till tisdag som jag inte kan sova? Kanske är det för att det är enda dagen på hela veckan som jag måste vara i skolan halv nio, och därför måste upp sju. Anledningen till mitt besök framför datorn i natt är dock att jag var uppe på ett viktigt uppdrag: hitta nässpray. Jag blir tokig snart.




Jag ska nog se efter om jag inte hittar lite hostmedicin också.

Så är jag hungrig också

Gah, jag kan inte sova. Huvudet är fullt av tvåhövdade armmuskeln och tvärgående bukmuskeln och allt vad de nu heter. Som vanligt känner jag att jag inte pluggat ordentligt, fast jag vet inte vad jag skulle kunna få in. Fattar man inte så fattar man inte, så enkelt är det. Vad är spjälkning? Vad är kondition? Vilka muskler gör vad i den här rörelsen? Hur är en led uppbyggd? Vad menas med inbaning? Lätt att sova när man har memorerat instuderingsfrågorna och sen inser att man inte kan svara på hälften.

Jag tror jag ska ta en sväng förbi studentum.se och räkna ut snittbetyg, allt för att försäkra mig om att jag kan dra på mig några VGn, så pass bra betyg har jag ändå. Det är egentligen dte värsta i hela den här oron. Jag är så van med att få bra betyg i allt, jag sätter de kraven på mig själv, så jag ser ett VG som ett misslyckande. Så himla korkat av mig, jag vet.

Nu har jag lugnat ner mig lite. Kom fram till att med de betyg jag har nu + G i resten kommer jag ändå upp i 16,96. VG i resten blir 18,33 och MVG i resten 19.71. Det sista tänker jag inte ens försöka att nå, men det vore kul att komma nära 19 i alla fall. Shit, tänker du säkert nu, tjejen är ju knäpp. Och ja, jag är väl det.

Too much Freizeit?

Det är så roligt med alla små projekt som jag tar mig för på mina sovmorgnar. Tidigare i veckan fixade jag iordning några ramar med foton och imorse fick jag för mig att göra någonting åt min överfulla pärm med bla bankpapper. Lättare sagt än gjort förstås. Nu ligger det 11 högar med olika sorters papper på mitt minimala golv och jag har ingen aning om hur jag ska organisera mn nya pärm. Och nu är det fredagkväll, så något mer lär jag inte göra med dem nu. Få se om jag tar tag i det i helgen eller om de fortfarande ligger där på måndag. Jag återkommer.

Ibland blir man bra trött

Scenario
En kvinna går med ett barn på strecket mellan gång- och cykelbanan. Det finns inga tydliga markeringar på vilken bana som är vilken. Tänkte hon måhända såhär: Hm, hur var det nu igen? Har vi höger- eller vänstertrafik i det här landet? Äh, jag går mittemellan så löser det sig.

Är det bästa lösningen eller? Pucko!


Eller så kan man ju gå fem i rad med mp3-spelare. På cykelbanan.

Kulturnatten

Vet inte hur mycket kultur det blev för min del. Vi gick till O'Learys och kollade på fotbollen istä llet. Alla bord var bokade, men vi hade världens flyt och fick ett bord ändå. Tur det, annars hade jag inte fått nån middag. Synd bara att det skulle bli 0-0, stämningen var underbar och jag kan bara tänka mig hur det hade varit om vi gjort  mål. Jag och Sabina letade febrilt efter nån som kunde tänka sig att bjuda på en drink, men alla verkade vara för upptagna av matchen. Osis.

Lite besvikna gick jag och Rebecka sen till Hugos där jag försökte nyktra till lite med en latte. Lagom lyckat. Det är bra att vara så lättpåverkad dock, det blir inte så dyrt då. Nu ska jag gå i ide och sova tills matten börjar på måndag. Eller förresten, jag har lovat att laga middag imorrn, så jag måste vakna då också.  Önska mig lycka till.