Tårtor

Denna dag har till stor del präglats av tårtor. Först bakades kladdkaka till alla tvåor, och sedan gjorde tyskagruppen Sachertårta. När den var uppäten var det dags att äta kladdkakan. Jag var mätt sen tidigare och mådde illa av bara lukten. Det blev ingen kladdkaka för min del. Klockan 18 hade vi reseredovsning för våra nära och kära. Dags för tårta igen. Jag fick i mig en halv. När jag kom hem från skolan bakade jag kladdkaka.

Shit pommes frites!

Någon som såg Lost nu ikväll? Vad är det som händer?! Jag kan inte vänta en vecka till på att få veta hur det kommer att gå.

Apropå ingenting, jag hade nationellt prov i matte C idag och det gick hyfsat. Det var dock några uppgifter jag aldrig någonsin stött på tidigare. Då menar jag inte exakt det problemet utan något som ska lösas på samma sätt. Jag har sagt det förr och säger det igen: Min mattebok är det sämsta som någonsin getts ut. Jag hittar fel i facit nästan varje gång och den är helt värdelös på att förklara. När det kommer något nytt som jag inte förstår löser jag uppgifterna med hjälp av facit tills jag listar ut hur man ska göra. Tack för hjälpen kära matteboksförfattare. Hate you.

Nöjd?

Rebecka tvingar mig att uppdatera.




FÄRDIG!

Hjälp

Klockan är 11:00 och jag är officiellt 19 år. Snart kommer rynkorna.

Majdag

Idag fyller gubben på hundralappen 300 år. Grattis grattis.

Jag är äntligen klar med allt som ska lämnas in eller förberedas. Det känns obeskrivligt skönt. Det enda som är kvar nu är några nationella prov och att räkna lite matte. Sen är jag klar!

Ikväll ska jag tillsammans med syster gå på Pirates. Jag måste nog hem och sova lite om jag ska kunna hålla mig till midnatt. Jag somnade efter 2 i natt, och jag kan inte direkt påstå att jag skämt bort mig själv vad gäller sömn den senaste tiden.

Jag gjorde min muntliga del av nationella provet i svenska idag och det gick över förväntan bra. Eller, nu ska jag sluta vara så hård mot mig själv. Jag knäckte. Störst, bäst och vackrast, det är jag det. :P 

Mer om resan

Jag insåg att jag inte varit särskilt informativ om vad vi faktiskt gjorde på resan, så här följer nu ett axplock:





Vill ni veta mer om någon av bilderna är det bara att fråga. Jag ska försöka att svara

Inte bra

Jag är så sjukt stressad att jag inte vet vad jag ska ta mig till och snart kommer min hjärna få kortslutning av all överbelastning

Yup, that pretty much sums it all up.

Somebody save me please

Man kan vara både lärare och människa

Resan var:
  • Skrattfylld
  • Promenadrik
  • Sömnförsummande
  • Okulinarisk
  • Kunskapsgivande
  • Orienteringstränande
  • Väderomväxlande
  • Fejkpashminasjalsinköpsfrestande
  • Svettdoftande
  • Trapp- och bergsbestigande
  • Toalettbesöksgenomsyrad
  • Välfotograferad
  • Stegräknad
  • Bekymmersfri

Värdelöst

Jag kan inte sova. Jag kan verkligen inte sova. Jag är inte ens trött. Eller det är jag säkert, men jag är tydligen så stressad att jag inte känner av det. Så istället för att ligga i sängen och vänta på ingenting gick jag upp och satte mig att fylla i närvarokorten till simskolan. Det gick bra förutom en sak: PROGRAMHELVETET RÄKNAR INTE IHOP NÄRVARON. Jag blir galen. PÅ riktigt. Jag vet inte hur jag ska kunna lämna in dem heller, de ska vara inne och påskrivna före den 11 maj, och såvida jag inte kan få någon hjälp med den imorgon kommer det inte att bli av. Strålande. Och kom inte och säg att jag kunde gjort det här tidigare, för jag fick inte materialet att göra det förrän idag. Jippi. Nu ska jag äta något och lägga mig och invänta morgonen. Vi får se om det blir någon skola imorrn, kan jag inte sova i natt heller är det nog lika bra att jag stannar hemma.

Klockslag

Mitt älskade gullpucko har kommit hem!!!

Vi hade brunch mellan 10 och 13, men jag gick upp redan 5:40, åkte 6:30 och stod och väntade på Arlanda mellan 7 och 8. Med tanke på hur trötta jag och mamma är nu är det rena undret att Elsa inte däckade förrän 20:30.

Valborg igår var kul. Forsränning mellan 10 och 12, picknick i Stadsparken och sen backen vid tre förstås. Kvällen spenderades med päronen framför tvn.