Sara presenterar: Gästbloggaren Martina

Hej alla! Här kommer ett inlägg från Saras barndomskompis, före detta granne och före detta överlevande mordoffer.

Ikväll har Sara, Moa och jag spelat TP. Efter några timmars hård kamp bestämde vi för att ge upp. Vi var inte tillräckligt smarta för att få alla sex plupparna. Vi har också haft en diskussion om Saras mystiska lampor. Slutsatsen är att en full Sara bytt plats på lamporna. Eller så spökar det i lägenheten. Jag hoppas på det förstnämnda.

Nu ska jag cykla hem. Jag berättar om mordförsöken en annan gång. Jag hoppas att ingen blir orolig av att höra Saras förflutna, hon har bättrat sig och är numera en god människa!

Morgon

Jag har inte kommit närmare någon lösning i lampmysteriet, men jag tänker inte ge upp!

Det är inte därför jag skriver dock. Jag skrev min första tenta för 3 veckor sen och nu har jag fått resultatet. VG! Jag är jättenöjd och glad, nu känner jag mig lite lugnare inför fonetiktentan om knappt 2 veckor. Vad fint att alla meningar börjar med jag.

Jag ska strax till skolan och jag har hunnit med massor redan. Gick upp halv åtta och tog hand om tvätten nere i källaren. Efter frukost och att jag klätt på mig så ställde jag mig och lagade mat. Måste ju ha nåt i lunchlådan, det blir så dyrt att äta ute varje dag. Ingen större insats, men det är skönt att känna att man (jag) fått något gjort.

Upplysningar efterlyses!

Knäppaste grejen. I mitt kök hänger tre lampor som är i stort sett likadana. Det enda som skiljer dem åt är att två av skärmarna har ett randigt mönster medan den tredje har några slags prickar. Rent logiskt och estetiskt sett borde den prickiga hänga i mitten. Alla överens om det? Bra, för hör här: När jag flyttade in för fem månader sen hängde lamporna precis så som jag just beskrivit. MEN - inte längre! Någon har alltså bytt plats på lampa nummer 1 och lampa nummer 2, så nu hänger den prickiga längst ut och de två randiga hänger bredvid varandra. Wtf liksom? Jag har absolut inte bytt plats på dem, så vem har gjort det? Tro inte att jag sett fel, för jag kommer ihåg att jag tänkte att det var snyggt med en randig i mitten. Jag har påbörjat en undersökning men hittills utan resultat. Den som vet något får gärna framföra det till mig, jag är verkligen konfunderad. Någon som förstod ordvitsen i rubriken förresten?

The crimescene:    

Brottsplatsen      Brottsplatsen      Brottsplatsen      Brottsplatsen

Here we go again

Tänka sig, jag hotar lite lätt med att sluta blogga och vips får jag fler kommentarer än vad jag fått sammanlagt på en månad. Jag tror ni nog ni kan vara lugna, jag fortsätter ett tag till. Det är rätt skoj ändå.

What's the point?

Vilken misslyckad bloggare jag är. Ska jag lägga ner skiten? Jag skriver ju ändå aldrig nånting. Bara när jag är full som jag ångrar sen och tar bort. Moget liksom. Vad ska jag skriva om? Moa, du som är (vad jag hoppas) en trogen läsare, vad vill du läsa om? Vilka är det mer som läser?

Lyckad kväll

Jag skrev ett fylleinlägg för några timmar sen, men som jag tydligen inte lyckades publicera. Tur det. Kan istället, i hyfsat nyktert tillstånd, berätta att det blev en toppenkväll med förkrök hos mig sen utgång på BJ. Nu är jag hungrig, trött och har bautaskavsår. Så fort jag gjort något åt hungern sk jag gå och lägga mig, skavsåren får jag ta i tu med imorrn eller nån annan gång.

Milstolpe i mitt liv

Eller milstolpar till och med. Två stycken!
  1. Min första tenta någonsin. Kändes bra, även om det var smågrejer som jag inte hade full koll på.
  2. Jag har sprungit! Var ute i en halvtimme, gick mest, men sprang nog i 10 minuter iallafall. 
Misstänker att jag kommer ha ont imorrn. Tredje träningspasset på en vecka, innan dess har jag inte tränat sen maj. Ja jag, vet man ska ta det lugnt i början, och du behöver inte oroa dig, för det gör jag.