There's no business like show business

Jag älskar musikaler! Har ni tid imorgon kväll så måste ni se Cabarét på Katte. Jag såg den i lördags kväll och den var fruktansvärt bra. Jag älskar musikaler! Hade jag inte varit upptagen hade jag gått minst en gång till. Efteråt, hela kvällen och resten av helgen, var jag uppe i värsta lyckoruset.

Snart måste jag flytta ut från Elsas rum. Hon kommer ju hem på tisdag. Alltså inte imorrn, utan nästa vecka. Det ska bli kul. Och jag blir trångbodd igen.

Nämnde jag att jag älskar
musikaler?

Gnällspiken är tillbaka

Jag insåg att jag inte gnällt på skolan på ett tag, men nu är det dags igen. Jag sitter på IR och försöker få någon ordning på all fakta om koloniserade länder och det är så mycket att jag blir alldeles knasig i bollen. Det svåratse är att välja ut vad som hör till vilken underrubrik, och att få information som är ungefär likvärdig för all tre länderna. Sen upptäckte jag alldeles nyss att Kamerun var en tysk koloni ända fram till första världskrigets slut, och efter det hörde 91% till Frankrike och resten till GB. Hur det nu funkade.

Konstigt

Det är ingen som har bemödat sig med att kommentera det förra inlägget. Jag förstår inte varför...

Munnen är mycket bättre nu. Jag har inte ett dugg ont!

Någon som vill höra något äckligt?

Jag har en infektion i tandköttet, där en visdomstand håller på att växa upp, och det har gjort grymt ont de senaste dagarna och svullnat upp mer och mer. Idag när jag satt i bilen smakade det helt plötsligt blod i munnen, så jag kollade i spegeln. Det var var. Mysigt värre. Imorgon ska jag till tandläkaren och spola rent. Igen. Det blir tredje gången jag är där på ett halvår. Förhoppningsvis det är sista gången. Det är liksom lagom kul att ha var som rinner i munnen. Hoppas jag inte förstörde någons matlust nu. Men å andra sidan får du skylla dig själv som läste. Jag varnade redan i rubriken.


Det blåser ute

Imorgon bär det av till Öland. En vecka tysnad, ljus och lugn. Det ska bli så underbart skönt att bara få vara där och göra ingenting.

Jag kom precis hem från bion. Jag och Moa var lite spontana och gick och såg "Music and Lyrics". Ingen djup story, men den är en sån där film som man blir alldeles glad av.

Nu är det läggdags för min del. Vi åker redan kl 7 imorgon. Glad påsk!

Djävulen 1 - Sara 0

Det är lustigt hur en dag som såg ut att bli så bra kan sluta såhär. Historian var riktigt angenäm, lunch på Babos likaså och att sluta före två är alltid välkommet.

Sen började mardrömmen. Det var svinkallt på Fyrishov, så efter en halvtimme i vattnet stod jag och hackade tänder. När vi skulle ta undan vagnarna var det något geni som ställt en stol mitt i vägen, och när jag skulle flytta på den körde vagnhelvetet in i hälen på mig och skrapade upp 10 cm. Det kom blod!

Väl hemma igen åt jag middag i min ensamhet. Sen bestämde jag mig för att ta tag i matten. Det gick sådär. Fyra av uppgifterna klarade jag utan problem, men resten är rena rama grekiskan, och facit saknas till de sista 3. Dessutom har mamma ockuperat telefonen den senste timmen, så jag har inte kunnat ringa Matts, och nu känns det lite sent.

Vad har jag gjort för att förtjäna detta?

Hon är ju hög ju

Här försöker man sprida lite glädje genom att skutta omkring och vara allmänt glad, och så får man bara en massa sura alternativt trötta blickar som ber en att lägga ner. Fan heller, om jag vill vara glad så tänker jag vara det också. Så det så!


Bra dag

Jag och Rebecka hade en grymt skön dag idag. Kladdkaksbak, sol, massor av bra musik och kravmärkt hallonsorbet. Kan inte klaga direkt. Det är såna här dagar som gör livet värt att leva, som ger lite guldkant på tillvaron. Hur små simpla saker kan resultera i lycka är underligt, men det är tur att de gör det.