Jag har ätit lösgodis hela mitt liv, och jag är ju nästan helt normal

Nu har jag blivit medlem hos Friskis & Svettis. Ska verkligen ta tag i det här nu och få ordning på min kondition. Gick på medeljympa med Hedvig nu ikväll och det var förfärligt; jag fick håll och tappade bort mig precis hela tiden. Men jag antar att om några gånger har jag lärt mig rörelserna och kommit igång igen, så då känns det förhoppningsvis bättre.

Extramatten efter skolan är bara en täckmantel. Egentligen är vi en fikaförening som frossar i tigerkaka. Eller, idag var vi åtminstone det. Jag tyckte att vi förtjänade något gott, så jag bakade lite. Nästa vecka blir det negerbollar i couscous, eller hur var det nu?
 

tjuvlyssnat.se har ännu en gång saved the day

Spårvagn, Göteborg

Kille ~25 sitter och pratar i mobil med headset.
Pojke ~4 (viskar högljutt till sin dagisfröken): Fröken, han har en osynlig kompis! Jag sa ju att det fanns!


Skavsår suger

Vi gick på tur idag, startade i Hågadalen och åkte mot Hammarskog. Det gick riktigt bra till och börja med, men efter cirkus 2 kilometer kände jag att det började skava på vänster häl och på höger stortå. Jag fortsatte en stund till, men efter 3,5 km vände jag. Det tog lång tid att åka tillbaka. Och det blåste. Men det var härligt ändå.

Om en stund ska vi fika. Semlor. Välförtjänta såna kan tilläggas.

7 veckor av mitt liv

Den 2 december tog vi emot en utbytesstudent från Australien. Imorgon åker han hem. Det har varit roligt, lärorikt och framförallt fascinerande. Missförstå mig rätt, jag gillar honom, men på något plan kan jag inte sluta förundras över denna person. Jag har aldrig mött en sjuttonåring som inte klarar av att vakna i tid på morgonen, förlägger saker och blir lika överraskad varje kväll klockan 20 när det är Simpsons på tv6. Man kan säga till honom att nu går vi om en kvart, och sen kommer han 20 minuter senare och frågar när vi ska gå...

Ja, som sagt, det har varit sju intensiva veckor, och det ska bli skönt när han åker hem, men givetvis kommer vi att sakna vår surferboy.

Imorgon kl 5.45 åker han och päronen till flygplatsen, men jag tänker ligga kvar i min varma sköna säng och sova någon timme till.

Adios flamingo!




Ingen Per, men en Perberto kanske

Så blev det vinter igen

SNÖ! Vi ska ut och åka pulka i Slottbacken sen. Och köra in i något träd eller två. Men först ska vi ringa Elsa.


Dagens låt


Today is a good day - Anna Ternheim

Hur man slösar bort 80 minuter hål

Jag är hungrig...


53 minuter senare


...fortfarande hungrig



Hittade den här på
tjuvlyssnat.se


The Matrix: Barnversionen

(Restaurang, Gamla Stan, Stockholm) 

Mamma: Väntar ni här nu då medans mamma springer på toaletten, gör inget dumt! (Mamman går iväg mot toaletten.)
Pojke 5+ (ler lurigt o tittar på sin lillebror): VETU VA?! Du är inte du egentligen, och jag och Elvira heter inte som du tror och det är inte din mamma som gick på toan. Den här restaurangen finns inte egentligen, det är på låtsas, en låtsasvärld.
(Lillebror 3+ kollar oförstående och börjar darra med läppen.)
Storasyster 7+: Ja det är som han säger, du finns inte, det här är inte på riktigt och du är inte vår lillebror, du finns inte egentligen!
(Den lilla pojken börjar storgråta och mamman kommer småspringandes från toaletten.)
Mamman: Vad har hänt älskling?
Storebror (kastar sig om sin lillebror och kramar honom): Han satte bara lite mat i halsen, men vi hjälpte honom, jag tror bara han är lite rädd...
Mamman: Ååh, vilken duktig och snäll storebror du är!