Anar ett mönster

För den som inte märkt det är det alltså Al Fakir-vecka på bloggen.

Finaste Salem

Katalin måste vara världens bästa ställe som bokar in Salem Al Fakir två gånger samma höst. Trogna läsare minns att jag såg honom spela där i början av september, nytillkomna kan klicka här och här.

Spelningen igår var i vanlig ordning mysig och så himla fin. Jag hade såväl gåshud som tårar i ögonen. Enda besvikelsen var att min absoluta favorit Brooklyn sun inte spelades.









Bolibompa flippar ur

Detta kan vara det bästa som någonsin visats i Bolibompa:


Julstök

Förlåt för att jag försummar er, det är mycket att ordna med såhär före jul. Men nu är alla julklappar inhandlade och för någon timme sen släpade vi hem en stackars tillplattad gran. En riktigt ful fan, men vi har gjort det lite till en tradition att förbarma oss över de fula granarna. Imorgon ska jag ägna mig åt det (näst) bästa med julklappar: Att slå in dem. Jag älskar't!

Nu vänder det!

Hörrni, idag är dagen hela 5 timmar och 56 minuter lång här i Uppsala. Det är ju ingenting! Tänk hur mörkt det hade varit utan all snö. Jag är så glad för snön.

Sluta shoppa barn

Som ni kanske har sett hamnade mitt senaste inlägg under det förra. Jag vet inte varför det blev så. Kan det ha att göra med att jag påbörjade inlägget just i onsdags (alltså den 15e) eller nåt? Fast jag fattar ändå inte, inlägget påbörjades och avslutades på två helt olika datorer, en i Örebro och en i Uppsala. Nu sitter jag dessutom vid en tredje dator och skriver.

Det spelar i vilket fall inte någon större roll nu, för Musikhjälpen är slut. Smått fantastiska 12 236 417 kronor samlades in. Det är mer än dubbelt så mycket som förra årets 5,7 miljoner.

Jag blir så trött

Kära Länstrafiken i Örebro, varför står det att bussen ska ta 18 minuter när den inte varit snabbare än 38 minuter en enda gång? Lova inte något som ni uppenbarligen inte klarar av att hålla. Bättre att ändra tidtabellen istället.

Barn är inte till salu!

Om bara några timmar slutar årets upplaga av Musikhjälpen. Har du inte önskat en låt än så är det hög tid nu.

Tisdag

Sista vändan till Örebro, sen är det jullov.

Luciamorgon

Tänk om varje morgon var lika mysig.



Det får bära eller brista

Lika välförberedd inför som vanligt inför sista tentan för terminen med mindre än fem timmars plugg i ryggen. Sist gick det ju bra, så det kan kanske gå nu med. Det måste förresten gå, för jag har inte anmält mig till uppsamlingstentan och sista dag för det var igår. Hursomhelst så är det över om bara ett par timmar, och jag kan fokusera på resterande pluggrelaterade objekt.

Otippat

Idag på tåget hem från Örebro ringde mamma och frågade om jag vill kolla på Idolfinalen med pappa imorrn. Frågor på det?

Nu vill jag veta vad DU tycker

Sitter och funderar lite på vad jag vill med bloggen. Nu igen. Samtidigt som jag först och främst skriver för min skull, vill jag såklart att mina läsare ska känna att bloggen är värd att läsa. Så därför, min kära vänner, vänder jag mig till er och frågar: Vad ska bloggen innehålla? Något ni vill ha mer av? Mindre av? Bilder? Allvar eller humor? Skriv gärna en kommentar, då blir jag glad.

Mot bussen!

Nu drar jag till Örebro igen, så förmodligen blir det tyst här ett par dar. Eller inte. Ett tips är att lägga till mig på bloglovin, så slipper man kika in här i onödan. Eller onödan och onödan, det är väl alltid trevligt med lite besök, men roligare om det finns något nytt att läsa.

Kan tillägga att jag självklart hade rätt angående bragdguldet.

Bragdguld

Om tio minuter tillkännages vem som får årets Bragdguld. Jag håller tummarna för skidstafettlaget.

Usch

Jag hatar att känna mig sådär... ensam.

It's snowing!

Ser ni att det snöar? Tyckte att det var dags att julpimpa bloggen lite. Borde även se till att få upp lite pynt härhemma, det är faktiskt bara 20 dagar kvar till jul.

Hoppsan

Det känns bra att det är den 2 december och jag har inte tagit en enda högskolepoäng den här terminen.