Ingen expert på datorer direkt...

Finns det någon duktig, sakkunnig person därute som kan förklara för mig varför Firefox inte fungerar? Har varit så i en dryg vecka nu och jag har försökt ominstallera skiten och hela köret men inte hjälper det.




Hjälp någon?


Berlin i bilder

    

    





    


Tschüss!

Om några timmar åker jag till Berlin för en underbart avkopplande men ändå händelserik helg. Ska inte ägna plugg och simskola en enda tanke utan bara njuta av att vara ledig. Är jag på riktigt bra humör när jag kommer hem på måndag kanske det kommer en kort resedagbok här på blogg. Med bilder till och med!


Dagens visdomsord

Circle reasoning works because circle reasoning works.

Tänk på det!

När?

Hur många gånger ska det ta innan jag lär mig att muggar med metalldekoration inte fungerar så bra i mikron? Två räcker inte.

Man ska hålla vad man lovat

Sent igår kväll utlovade jag en uppdatering, så jag ska se till att hålla det löftet, i form av ett vad-har-hänt-sen-sist-inlägg.
  • Fredag: Jag tvättade. Det var svinkallt ute och jag hade tunna strumpbyxor och tygskor. Dumt. Dejt med farsgubben på kvällen i form av pizza och Bondfilm..
  • Lördag: Typ sjuk, sov länge. Åt på Peppar Peppar med familjen för att fira pappas födelsedag, sen tårta hemma hos dem framför tvn.
  • Söndag: Fick äran att följa med kusinbarn Martin på badmintonträning. Skoj skoj. Spenderade sedan dagen hemma hos denne. Lillebror 2 år höll låda och jag läste Max kaka, Max lampa, en Bamsetidning samt la pussel innan söndagmiddag hos päronen i form av gulasch. Hamnade framför tvn igen med överbliven tårta från lördagen. Kalmar vann allsvenskan!!!
Das war alles, tror jag.

Lill-lördag, typ

Igår fick jag den finaste komplimang jag någonsin fått. Jag blev så glad! J sa Om jag vore kille skulle jag vilja gifta mig med Saris. Det är alltså jag som är Saris, mitt nya smeknamn bland alla lingon (Ling A). Mycket kryptiskt blev detta för utomstående, men du får väl fråga om det är nåt du undrar över. Gårdagen var för övrigt en mycket bra dag i allmänhet. Obama, träning, fin komplimang och mini-pubrunda.

Hösttristessen börjar kännas av

Borde uppdatera, jag vet. Men jag orkar inte just nu. Har gått och känt som om jag håller på bli sjuk i en vecka nu, tycker att kroppen borde kunna ta och bestämma sig. Antingen så blir jag sjuk på riktigt eller så blir jag frisk. Välj tack! Imorgon tar jag lång sovmorgon, stör mig inte.