Tankar efter Falundag 1 & 2

Snart dags att åka upp till Falun igen. Har visserligen bara haft två praktikdagar hittills, och de har bestått av väldigt mycket information och inskolning, men det känns verkligen superkul. Det är ju det här jag längtat efter i drygt två terminer! Det hade såklart inte gått att ha praktik på en gång, jag inser att den teoretiska grund som jag fått har varit nödvändig för att jag nu ska klara av det som väntar.

Det är läskigt att träffa patienter och deras föräldrar med allt vad det innebär och det finns en massa saker som man ska tänka på och vara medveten om, men samtidigt känner jag mig oerhört trygg och lugn eftersom våra handledare är så bra. Fast jag kan lova att när jag ska ha mitt första behandlingspass på tisdag så kommer jag att vara helt sjukt nervös.

Nu ska jag fortsätta med packningen. Jag ska vara borta i lite drygt 48 timmar, alltså ingenting, men det känns så himla viktigt att inte glömma något. Samma sak med hur jag lämnar lägenheten. Förra veckan glömde jag att gå ut med soporna, men det var ju ingen fara när jag kom hem på tisdagkvällen sen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback