23 timmar och 35 min kvar

Imorgon fyller jag 20, men mitt psykiska tillstånd är inte ens i närheten av hur det var för ett år sen. Då befann jag mig mer eller mindre i upplösningstillstånd och gammal. Nu känns det mycket bättre, och det enda som kan hindra mig från att ha en underbar födelsedag är om min onda hals resulterar i en förkylning. Let's hope not.

Kommentarer
Postat av: Ida Frank

Säljer en massa kläder i min blogg. Just nu finns det en massa inne i en kategori som heter (KLÄDER?) Jag har sålt en del men jag vet iaf att en underbart söt jeanstunika finns kvar och för varje dag som går så kommer mer in, varje dag alltså!! Håll ögonen öppna och hittar du nått kan saken/sakerna bli dina. HÖR AV DIG. KRAM

Postat av: fröken elin

grattis i förskott:D

2008-05-23 @ 11:40:05
URL: http://frokenelin.blogg.se
Postat av: Clara

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN!

Jag har fått ditt sms om sktudentskiva, men var tvungen att kolla upp lite tider innan jag kunnat höra av mig. Problemet är att vi har tenta den 4:e..! Jag är dessutom på bankutbildning då du springer ut :( men jag ska se om jag inte skulle kunna hinna ses på någoot sätt, eller kanske springa ut vid svartbäcksgatan då ni åker runt med flak, eller så?! Jag slutar utbildningen runt 16.30. Så det är himla typiskt! Vi får höras! KRAM!

2008-05-24 @ 09:22:10
URL: http://weidmans.blogg.se/
Postat av: erika

grattis på födelsedagen!

2008-05-24 @ 14:35:25
URL: http://dynamiskatrion.blogg.se/
Postat av: Daniela

Haha jaa, jag höll talet! Fetingkul, inte en lite nervöst faktiskt :)

2008-05-24 @ 16:28:35
URL: http://danielalarsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback